onsdag 16 september 2009

Skamlös reklam

Såhär innan lunch tycker jag det är läge för lite reklam. Fujifilm ger bort gratis fotoböcker här och eftersom jag och Jonte ändå hade tänkt köpa en fotobok förr eller senare med bröllopsbilder tyckte vi att vi lika gärna kan prova på att beställa en från Fujifilm.

En fotobok tycker vi är ett bra substitut för ett fotoalbum. För det första ramlar inte bilderna ut eller så. Sen är det ganska mycket mindre arbete med det. Man får ett program som man kan använda för att lägga in vilka bilder man vill ha med, med vilken layout och storlek och allt sånt där och sen är det bara att skicka in så får man hem sina bilder i en snygg bok. Som ett fotoalbum, fast smidigare helt enkelt.

Jag gillar fotoboks-grejen och kommer antagligen göra eller köpa fler fotoböcker nån annan gång, fast inte med bröllopsbilder. Men gratis är gott och då kan man ju lika gärna slå till på en gång. Istället för att plugga latin till exempel.

Om du vill köpa en fotobok utan att blogga om det (eftersom reklam i bloggar inte är så kul, sorry) så kan du göra det här.

0 kommentarer: